افتخارآفرینی دانشجویان دانشکده هنر در نخستین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاههای استان و سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت

۰۶ تیر ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۲۸۲۳۲ اخبار دانشکده
دانشجویان دانشکده هنر در سی و هشتمین جشنواره قرآن و عترت و اولین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های استان خراسان جنوبی افتخار آفرینی کردند.

به گزارش دانشکده هنر و به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشریه شرفه؛ به صاحب امتیازی گروه هنر اسلامی در نخستین جشنواره استانی رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های خراسان جنوبی حائز رتبه سوم شد. این نشریه با مدیر مسئولی خانم الناز ابراهیمی و سردبیری دکتر آرزوپایدارفرد بصورت مشترک با نشریه سپهر سیاست رتبه سوم جشنواره استانی رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاههای خراسان جنوبی را کسب کردند. شایان ذکر است نخستین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های استان خراسان جنوبی به همت خانه نشریات دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از تاریخ 15 اسفند ماه تا پایان اردیبهشت ماه برگزار شد. همچنین نمایشگاه این جشنواره در 30 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه بیرجند در راستای نمایش توانمندی های دانشجویان فعال عرصه نشریات دانشجویی دانشگاه های استان برگزار گردید.

همچنین در جشنواره درون دانشگاهی قرآن و عترت دانشگاه بیرجند، در بخش معرق و منبت خانم سیده آمنه منصوری مهریان حائز رتبه اول و در بخش نقاشی خانم الناز ابراهیمی حائز رتبه شایسته تقدیر شدند.

دانشکده هنر، کسب این افتخارات را به دانشجویان پرتلاش این دانشکده تبریک عرض می کند.