دیدار نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه با سرپرست دانشگاه بیرجند

۰۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۲ کد : ۱۹۲۰۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تعداد بازدید:۲۷۳۶
حجت الاسلام والمسلمین نصیرایی نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه امروز پنج‌شنبه ۲ تیر ۱۴۰۱ با دکتر لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند دیدار کرد.
دیدار نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه با سرپرست دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، حجت الاسلام والمسلمین نصیرایی نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه صبح روز پنج‌شنبه ۲ تیر ۱۴۰۱ با دکتر لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند دیدار کرد. در این دیدار که در حوزه ریاست دانشگاه بیرجند برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین نصیرایی با تأکید بر نقش محوری دانشگاه بیرجند در توسعه استان گفت: برای ارتقای آموزش عالی استان بویژه دانشگاه بیرجند از هیچ تلاش و کمکی فروگذار نخواهیم کرد. همچنین در این جلسه مشکلات و مسائل آموزشکده کشاورزی سرایان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت، در نهایت در راستای پویایی علمی و پژوهشی بهتر و بیشتر دانشگاه بیرجند و رفع مشکلات آموزشی آموزشکده مذکور، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، بر پیگیری اعتبارات و تأسیس رشته‌های جدید، جامعه محور و کارآفرین و جذب دانشجوی بین الملل تاکید نمود.

آخرین ویرایش۰۲ تیر ۱۴۰۱