در نهمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه صورت گرفت؛

۰۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۹:۱۶ کد : ۱۹۲۰۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
در نهمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه، با ارتقای مرتبه علمی و تبدیل وضعیت استخدامی تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند موافقت شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، نهمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند امروز پنجشنبه 2 تیر 1401 به‌صورت حضوری و مجازی در سالن شکوه شرق دانشگاه برگزار شد.
در نهمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند پس از طرح پرونده‌های ارتقای مرتبه علمی با ارتقای مرتبه علمی دکتر ناصر مهرشاد، عضو هیأت علمی گروه آموزشی الکترونیک و دکتر سیدمحمد رضوی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی مخابرات از دانشیاری به استادی موافقت شد. همچنین ارتقای مرتبه علمی دکتر حسین الیاسی عضو هیأت علمی گروه آموزشی قدرت از استادیاری به دانشیاری مورد موافقت قرار گرفت.
در ادامه، تبدیل وضعیت استخدامی دکتر محبوبه سادات حسین‌زاده عضو هیأت علمی گروه زیست شناسی دانشکده علوم از پیمانی به رسمی آزمایشی  مورد تأیید قرار گرفت.
از دیگر مصوبات نهمین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه موافقت با یک پایه احتساب سنوات دکتر مسعود دیدارخواه عضو هیأت علمی گروه آموزشی زراعت آموزشکده کشاورزی سرایان بود.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای اعضای هیأت علمی محترم و فرهیخته آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها در کسب درجات علمی بالاتر را خواستار است.