رقابت ۱۷ هزار و ۱۰۳ داوطلب خراسان جنوبی درکنکور سراسری سال ۱۴۰۱

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۰۸ کد : ۱۹۲۵۶ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده اخبار ستادی
نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در خراسان جنوبی با اعلام خبر رقابت ۱۷ هزار و ۱۰۳ داوطلب خراسان جنوبی در کنکور سراسری، گفت: در آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۰ هزار و ۳۹۲ نفر داوطلب زن و ۶ هزار و ۷۱۱ نفر داوطلب مرد به رقابت می‌پردازند.
رقابت ۱۷ هزار و ۱۰۳ داوطلب خراسان جنوبی درکنکور سراسری سال ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سیدجواد حسینی‌واشان نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در خراسان جنوبی و رئیس مرکز آزمون‌های دانشگاه بیرجند با اشاره به رقابت 17 هزار و 103 داوطلب خراسان جنوبی در آزمون سراسری سال 1401، گفت: در این آزمون تعداد 7252 داوطلب شامل 4374 داوطلب زن و 2878 داوطلب مرد در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند به رقابت می‌پردازند. نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در خراسان جنوبی اعلام کرد: آزمون کارشناسی سال 1401 همزمان با سراسر کشور در شهرستان‌های طبس، فردوس، قائن، بشرویه، درمیان، سرایان، سربیشه، نهبندان، خوسف و زیرکوه برگزار می‌شود.
وی افزود: در آزمون سراسری سال 1401، داوطلبان گروه هنر روز چهارشنبه 8 تیرماه، گروه علوم انسانی و ریاضی روز پنجشنبه 9 تیرماه، گروه علوم تجربی روز جمعه 10 تیرماه و گروه زبان خارجی در روز شنبه 11 تیرماه 1401 به رقابت خواهند پرداخت.
دکتر حسینی‌واشان گفت: حضور داوطلبان در حوزه‌های آزمونی از ساعت 7 صبح آغاز می‌شود و درب تمامی حوزه‌ها از ساعت 8:15 بسته خواهد شد؛ بنابراین داوطلبان حتماً سر ساعت در حوزه امتحانی حاضر شوند.
وی با آرزوی موفقیت برای تمامی داوطلبان کنکور سراسری، بیان داشت: تمامی داوطلبانی که زمان ثبت نام کنکور سراسری ۱۴۰۱ اقدام به انتخاب گروه آزمایشی مورد علاقه (ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و زبان) و تکمیل فرم ثبت نام کرده‌اند برای حضور سر جلسه آزمون ملزم به گرفتن کارت ورود به جلسه کنکور سراسری ۱۴۰۱ هستند. کارت ورود به جلسه حاوی اطلاعات مهمی از جمله اطلاعات فردی، شماره داوطلبی، سهمیه، زمان و مکان برگزاری آزمون، دین، زبان خارجی و نوع معلولیت است و همراه داشتن کارت ورود به جلسه و مدرک شناسایی معتبر مانند کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار در زمان برگزاری کنکور ۱۴۰۱ الزامی است. داوطلبان برای دریافت کارت ورود به جلسه آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه فرمایند.
رئیس مرکز آزمون‌های دانشگاه با اعلام اینکه آزمون ۱۴۰۱ پنجاه و دومین کنکوری است که در کشور برگزار می‌شود، ادامه داد: دانشگاه بیرجند با تشکیل مرکز آزمون‌ها و با حضور کمیته‌های مختلف در برگزاری هر چه بهتر آزمون‌ها فعالیت دارد.
وی افزود: کنکور سراسری 1401 از چهارشنبه 8 تیر لغایت شنبه 11 تیرماه به مدت چهار روز و در پنج رشته تحصیلی برگزار می‌شود.