انتصاب معاون آموزشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۷ کد : ۱۹۲۶۳ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو؛ سرپرست دانشگاه بیرجند، وظایف معاون آموزشی دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست به دکتر سهراب محمودی معاون آموزشی دانشکده کشاورزی واگذار شد.
انتصاب معاون آموزشی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ با اسـتناد به مصوبه اول جلسه مورخ چهارم تیر 1401 هیأت رئیسه دانشگاه(مبنی بر تجمیع مجدد بخش‌های اداری دانشکده‌های کشاورزی، و منابع طبیعی و محیط زیست) از تاریخ 5 تیر 1401، وظایف معاون آموزشی دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست نیز برعهده جناب‌عالی خواهد بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
لازم ذکر است دکتر لامعی در نامه جداگانه‌ای ضمن موافقت با اسـتعفای دکتر محمدحسین صیادی از سـمت سرپرست معاونت آموزشی دانشـکده منابع طبیعی و محیط زیست، از تلاش‌های مجدانه و مثمر ثمر ایشان قدردانی کرد.