اولین روز کنکور سراسری در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۲ کد : ۱۹۲۹۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اولین روز از بزرگترین ماراتن علمی کشور در گروه آزمایشی هنر امروز چهارشنبه ۸ تیر ۱۴۰۱ همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
اولین روز  کنکور سراسری در دانشگاه بیرجند برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کنکور سراسری گروه آزمایشی هنر با رقابت بین 1115 داوطلب شامل 774 داوطلب زن و 341 داوطلب مرد،  امروز چهارشنبه 8 تیر 1401 در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
در کنکور سراسری سال 1401 تعداد 17103 داوطلب در استان خراسان جنوبی به رقابت خواهند پرداخت. در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند در طول چهار روز برگزاری آزمون تعداد 7252 داوطلب در پنج گروه آزمایشی به رقابت خواهند پرداخت.
کنکور سراسری سال جاری در گروه آزمایشی علوم انسانی و ریاضی روز پنجشنبه 9 تیر، گروه آزمایشی علوم تجربی روز جمعه 10 تیر و گروه آزمایشی زبان انگلیسی روز شنبه 11 تیر 1401 برگزار می‌شود.
آزمون کارشناسی سال 1401 همزمان با سراسر کشور در شهرستان‌های بیرجند، طبس، فردوس، قائن، بشرویه، درمیان، سرایان، سربیشه، نهبندان، خوسف و زیرکوه برگزار می‌گردد.
دکتر سیدجواد حسینی واشان نماینده تام الاختیار سازمان سنجش همزمان با برگزاری اولین روز آزمون سراسری از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.
جانمایی ورودی داوطلبان به سالن آزمون با رعایت فاصله اجتماعی، نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های ‏برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی ‏آزمون از ماسک و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی ‏محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی از جمله موارد انجام شده جهت برگزاری آزمون در ‏فضای سالم و بهداشتی بود.‏