تفاهم نامه همکاری فی‌مابین دانشگاه بیرجند و بنیاد بین المللی نهج البلاغه منعقد شد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۴ کد : ۲۷۵۱۶ اخبار برگزیده
تفاهم نامه همکاری علمی، آموزشی و فرهنگی فی‌مابین دانشگاه بیرجند و بنیاد بین المللی نهج البلاغه، روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳،  به امضای دکتر احمد لامعی گیو ،رئیس دانشگاه بیرجند و آیت الله سید جمال‌الدین دین پرور، رئیس بنیاد بین‌المللی نهج‌البلاغه رسید.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم انعقاد تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و فرهنگی فی‌مابین دانشگاه بیرجند و بنیاد بین المللی نهج البلاغه در حوزه ریاست دانشگاه، بین دکتر لامعی، رئیس دانشگاه و آیت الله دین‌پرور، رئیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه در زمینه‌های مشترک علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی منعقد شد.
همکاری در تعاملات علمی و فرهنگی، اجرای برنامه‌های آموزشی و پژوهشی مشترک، تسهیل همکاری دانشجویان، پژوهشگران و اعضای هیأت علمی مشترک، برگزاری گردهمایی‌های علمی مشترک، همکاری در انتشار مجلات علمی و استفاده از کتاب‌ها و کتابخانه الکترونیکی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های مشترک، همکاری در برگزاری سخنرانی‌های علمی از اهداف و حوزه‌های همکاری در این تفاهم نامه است.
این تفاهم نامه از تاریخ امضا به مدت 5 سال دارای اعتبار است.