برگزاری دوره مربی گری نقاشی کودک

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۴ کد : ۱۳۳۹۱ کانون هنرهای تجسمی اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری دوره مربی گری نقاشی کودک

آموزش مربیگری نقاشی کودک یکی از مهمترین و حساس ترین آموزش ها است. مربی کودکی که دوره های لازم در این زمینه را دیده باشد  به راحتی با کودکان ارتباط برقرار کرده و نیازها، استعدادها و خلاقیت های آن ها را شناسایی به مسیر درست جهت شکوفا شدن هدایت  می کند. کانون هنر های تجسمی با همکاری کانون هنر های زیبا و گرافیک در راستای یادگیری دانشجویان علاقه مند اقدام به برگزاری دوره مربی گری نقاشی کودک از تاریخ 1400/02/08 به مدت 10 جلسه با تدریس سرکار خانم زهرا ابراهیمی نموده است. تعداد 76 نفر از دانشجویان در این کارگاه شرکت نموده و جمعا مبلغ 400 هزار تومان هزینه ی حق التدریس مدرس پرداخت گردید. مسئول اجرایی این طرح محمد عبداله زاده دبیر کانون هنر های تجسمی بوده است.

آخرین ویرایش۲۴ خرداد ۱۴۰۰