آیین گرامیداشت مقام علمی و ادبی فردوسی و خیام با عنوان "حکیم سخن" در دانشگاه بیرجند برگزار شد.

آیین گرامیداشت مقام علمی و ادبی فردوسی و خیام با حضور دکتر احمد لامعی، رئیس دانشگاه بیرجند، سخنرانی دکتر حسین فرزانه پور، معاون فرهنگی و اجتماعی و جمعی از اساتید، شاعران، هنرمندان و علاقمندان به شعر و ادب فارسی استان، روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.

سخنرانی اساتید حوزه شعر و زبان و ادبیات فارسی، شعرخوانی شاعران استان، اساتید دانشگاهی و دانشجویان، ضرب زورخانه ای، نقالی و برگزاری مسابقه از بخش های مهم این مراسم بود.

کانون شعر و ادب با همکاری کانون گویندگی و اجرا به همت گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه، انجمن علمی(استادان) زبان و ادبیات فارسی، انجمن علمی دانشجویی زبان و ادبیات فارسی، انجمن ترویج زبان و ادب فارسی با مشارکت کانون هنرمندان، کانون کتاب سازمان مردم نهاد کتاب و تجربه، آموزش و بصیرت خراسان جنوبی و مشارکت نهاد کتابخانه های عمومی استان، بانیان برگزاری این مراسم بودند.