برگزاری جشن فارغ التحصیلی

جشن فارغ التحصیلی جمعی از فارغ التحصیلان دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۴ کد : ۲۸۲۲۶ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند جشن فارغ التحصیلی جمعی از دانش آموختگان گروه های برق، کامپیوتر و عمران دانشکده فنی و مهندسی فردوس در محل سالن شهید آوینی در مورخ ۱۴۰۳/۰۴/۰۳برگزار گردید.

دکتر سجاد محمد زاده؛ ریاست دانشکده؛ در بیان کوتاهی ضمن تبریک عید غدیر و جشن فارغ التحصیلی به فارغ التحصیلان یادآور شد در هیچ یک از مراحل زندگی، خود را فارغ از کتاب و تحصیل ندانند بلکه با پشتکار در راه تحصیل علم و تهذیب نفس تلاش نمایند؛ چون در راه رسیدن به کمال راهی جزء معرفت افزایی و علم آموزی وجود ندارد.

ضمناً، اجرای موسیقی سنتی، مسابقه و برنامه های مفرح و شاد و اهدای لوح تقدیر و تندیس به دانشجویان حاضر در این جشن، از جمله برنامه های این مراسم بود.
در پایان مراسم عهدنامه دانش آموختگی دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی قرائت گردید که در بخشی از این عهد نامه آمده است: عهد می بندم که دانش خویش را در مسیر راه و رسم انسانی، آیین پرهیزکاری، شرافت و اصول اخلاقی به کار بندم و نیز پیمان می بندم که از هیچ کوششی در جهت آبادانی و سرافرازی میهن اسلامی فروگذاری نکنم.