برگزاری اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران با مشارکت گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند
![برگزاری اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران با مشارکت گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند](/images/pesrg/fa/news/news-primary/2023/1692040004-img-20230808-wa0016.jpg)
اولین دوره جامع روش های علمی تولید، فرآوری، بسته بندی، صادرات و بازار سرمایه زعفران توسط شرکت کشاورزی صنعتی زعفران سحرخیز و مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سحرخیز و با مشارکت علمی گروه پژوهشی گیاه و تنش های محیطی دانشگاه بیرجند و پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه در روزهای 25، 26 و 27 مرداد ماه سال 1402 برگزار می شود. این دوره در سه سطح مقدماتی، مهارتی و پیشرفته با بهره گیری از اساتید و تولید کنندگان برتر کشور برگزار خواهد شد. در این دوره دکتر حمیدرضا فلاحی و دکتر حسین حمامی اعضای گروه پژوهشی گیاه و تنشهای محیطی دانشگاه بیرجند، تعداد 9 کارگاه و سخنرانی علمی را ارایه خواهند نمود. |
نظر شما :